Klaras sida       

Hej jag heter Klara Hallberg och är född 2002 och bor i skräcksbacken.      

På min fritid tycker jag om att fiska, jaga, lyssna på musik, köra skoter, och va med mina kompisar i Kaxås.

Jag brukar följa pappa o jaga älg på hösten. Och fiskar gör jag året om men det är speciellt roligt att åka till Norge och fånga stor-fisk. Senast jag var i Norge så fick jag en torsk på 16,5 kg och det är mitt rekord.

Det bästa jag vet om är när man kommer hem efter att man har varit borta och bara lägger sig ner och gosar med hundarna, det blir ganska trångt i soffan då, men mysigt blir det! Lova är min storasysters hund, men nu när hon bor i stan så brukar Lova ligga o sova med mig under täcket, hon är som en liten människa kan man säga. Hon vill alltid vara med, och att åka bil är det bästa hon vet!

Jag har varit omringad av hundar i hela min uppväxt, från födseln, till nu. Så hundar är en väldigt viktig del i mitt liv! När jag blir stor ska jag själv bli jägare. Då ska jag jaga både älg och småvillt. Man kan som säga att pappa är min stora förebild!

Det bästa med valparna är när dom börjar bli stora så man kan busa o gosa med dom, det är så mysigt att bara lägga sig i valplådan och bara burra ner sitt ansikte i deras mjuka pälls!