Jag heter Julia och jag har haft ett intresse för hundar och andra djur, men främst hundar, i hela mitt liv.

När jag var liten så hade jag en kanin, som hette Petter, han blev tagen av räven och då ville jag självklart ha en egen rävhund. Då föreslog min pappa en tax och sen ungefär 7 års ålder har jag alltid velat ha en stävhårig tax. Och det fick jag också, sommaren 2009. Hon heter Lova och jagar både rådjur, räv, hare och hjort. Vi har bara hunnit skjuta en hjort för henne för hon tröttnar ganska snabbt på att driva. Men hon är världens go’aste hund! Hon är alltid jätte glad, ska jämt vara nära och det bästa som finns är att få ligga och gosa eller följa med och åka bil!

Vi har haft minst en valpkull varje år så länge jag kan minnas, fast med vissa uppehåll något år. Det är alltid jätte mysigt och vi lyckas nästan alltid få till så snälla och rara valpar som det går att få till. Och jag själv tycker att det är ganska coolt att så många känner till Kougstabackens kennel och att vi har så duktiga hundar!

Sen har vi ju andra djur också. T.ex. min lillasyster Klara har två undulater som heter Michelle och Henka och en kanin som heter Ludde. Sen har min lillasyster Kajsa en katt som heter Bullen, också jätte go.

 : Lova.